Vorig jaar stelden we voor het eerst F30 en F30c voor. Dit jaar zijn op Eurobike 2019 de nieuwe F20 en F20c te zien. We staan nooit stil bij Selle SMP!

Het nieuw geoctrooieerd ergonomisch design
De zadels van de serie F onderscheiden zich door een design dat anders is dan dat van de andere zadels Selle SMP. Maar wie goed kijkt, weet dat het verschil niet totaal is. Dit geoctrooieerd design is speciaal bedacht voor de wielrenners die maximale bewegingsvrijheid verwachten van hun zadel, zonder limieten naar voor of naar achter. Dit speciaal design is ergonomisch en garandeert comfort, zoals alle zadels van Selle SMP. Dit comfort is te danken aan de vormen die op de millimeter na worden bestudeerd, met het oog op een betere bloedsomloop in de perineale en genitale zone. Pijn, ongemak en tintelend gevoel verdwijnen zo als sneeuw voor de zon.

Hoe het juiste zadel kiezen in de serie F
Om u te helpen bij het kiezen van een zadel in deze serie, raden we aan eerst en vooral de grootte van de ischiatische botten te meten (bekijk deze tutorial).
Met dit gegeven, kunt u uw zadel kiezen:
F20 en F20c passen zich aan uw lichaam aan als uw ischiatische botten van 9 tot 11,5 cm groot zijn.
F30 en F30c passen zich aan uw lichaam aan als uw ischiatische botten groter dan 11,5 cm zijn.
Ander verschil: de compacte versie. F30c en F20c zijn korter dan F30 en F20.

Andere goede redenen voor uw keuze
• F30 en F30c, net zoals F20 en F20c, zijn geschikt zowel voor vrouwen als mannen.
• U kunt deze zadels monteren op: racefietsen, MTB, cyclocrossfietsen, ebike en gravelfietsen. Voor de triatlon raden we de compacte versies aan: F20c en F30c.
• Deze zadels zijn met de hand gemaakt door de ambachtslui van Selle SMP, in onze vestiging in de provincie Padua.
• De materialen zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn Made in Italy. De veiligheid en het comfort zijn heel belangrijk voor ons.

Deel dit bericht: